Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
SEGURETAT I EFICÀCIA DELS ALIMENTS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | SEGURETAT I EFICÀCIA DELS ALIMENTS | Codi | 13675236 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
TEMA 1. SEGURETAT ALIMENTARIA | |
TEMA 2. SISTEMA EUROPEU DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA | |
TEMA 3. PERILLS BIOLÒGICS DE LA CADENA ALIMENTARIA | |
TEMA 4. PERILLS QUÍMICS DE LA CADENA ALIMENTÀRIA | |
TEMA 5. AUTOCONTROL,TRAÇABILITAT I APPCC | |
TEMA 6. AL·LERGENS I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES | |
TEMA 7. ETIQUETATGE PRESENTACIÓ I PUBLICITAT | |
TEMA 8. DIETÈTICS, COMPLEMENTS I NOUS ALIMENTS | |
TEMA 9. ADDITIUS ALIMENTARIS I MATERIALS DE CONTACTE | |
TEMA 10. SANITAT ANIMAL | |
TEMA 11. SANITAT VEGETAL | |
TEMA 12. ALIMENTS FUNCIONALS I NUTRACEUTICS. EFICÀCIA BIOLÒGICA I PUBLICITAT |