Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
QUIMIOINFORMÀTICA APLICADA AL DISSENY D'ALIMENTS FUNCIONALS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | QUIMIOINFORMÀTICA APLICADA AL DISSENY D'ALIMENTS FUNCIONALS | Codi | 13675237 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
Comú | ||
AC7 | Incorporar eficaçment els avanços científics al propi camp professional. | |
Professionalitzador | ||
AP7 | Especialitat "Aliments Saludables": Aprofundir en els efectes dels components bioactius dels aliments sobre la salut i en els seus mecanismes d'acció moleculars. | |
AP8 | Especialitat "Aliments Saludables": Saber dissenyar i formular nous aliments. | |
Recerca | ||
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Comú | ||
BC2 | Resoldre problemes complexos de forma efectiva. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
Comú |