Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
QUIMIOINFORMÀTICA APLICADA AL DISSENY D'ALIMENTS FUNCIONALS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | QUIMIOINFORMÀTICA APLICADA AL DISSENY D'ALIMENTS FUNCIONALS | Codi | 13675237 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Comprendre els efectes dels components bioactius dels aliments en la salut i protecció de malalties i els aplica al disseny de nous aliments. | AP7 |
||
Aplicar el disseny i formulació de nous aliments. | AC7 AP8 |
BC2 |
|
Saber aplicar tècniques bioinformàtiques per al desenvolupament de nous aliments. | AC7 AP8 |
BC2 |