Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
FUNCIÓ DELS LÍPIDS EN L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | FUNCIÓ DELS LÍPIDS EN L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ | Codi | 13675240 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
AC1 AC2 AC3 AC4 AC5 AC7 AP5 AP6 AP7 AP8 |
BC2 |
||
Els objectius d’aquesta assignatura s’han establert d’acord amb els generals del Màster i en especial, amb els punts que fan referència a la formació de professionals especialitzats en la recerca, l’assessorament i el desenvolupament de productes en l´àmbit de la nutrició. Així doncs, l’estudiant haurà d’aprofundir en el coneixement del paper dels lípids en el camp de l’alimentació, fent especial èmfasi en l’estudi de les seves propietats funcionals i en la millora i innovació de productes. L’alumne hauria d’adquirir la capacitat d’avaluar de forma crítica l’interès dels diferents ingredients lipídics i tipus d’olis i greixos comestibles, tant des del punt de vista nutricional com tecnològic i de les repercussions del seu consum. | |||
L’alumne hauria d’adquirir la capacitat d’avaluar de forma crítica l’interès dels diferents ingredients lipídics i tipus d’olis i greixos comestibles, tant des del punt de vista nutricional com tecnològic i de les repercussions del seu consum. |