2013_14
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  FUNCIÓ DELS LÍPIDS EN L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
AC1
AC2
AC3
AC4
AC5
AC7
AP5
AP6
AP7
AP8
BC2
Els objectius d’aquesta assignatura s’han establert d’acord amb els generals del Màster i en especial, amb els punts que fan referència a la formació de professionals especialitzats en la recerca, l’assessorament i el desenvolupament de productes en l´àmbit de la nutrició. Així doncs, l’estudiant haurà d’aprofundir en el coneixement del paper dels lípids en el camp de l’alimentació, fent especial èmfasi en l’estudi de les seves propietats funcionals i en la millora i innovació de productes. L’alumne hauria d’adquirir la capacitat d’avaluar de forma crítica l’interès dels diferents ingredients lipídics i tipus d’olis i greixos comestibles, tant des del punt de vista nutricional com tecnològic i de les repercussions del seu consum.
L’alumne hauria d’adquirir la capacitat d’avaluar de forma crítica l’interès dels diferents ingredients lipídics i tipus d’olis i greixos comestibles, tant des del punt de vista nutricional com tecnològic i de les repercussions del seu consum.