Grau de Fisioteràpia (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14214219 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic primer quad. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | concepte de l’assignatura, contingut i importància en el context de la titulació. |
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes | Capacitat d’integració de matèries bàsiques en la resolució de casos pràctics amb pacients simulats. |
Seminaris | Per avaluar els coneixements treballats a partir d’una exposició oral del cas i la redacció d’un petit informe. |
Atenció personalitzada |