Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | Únic anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicació de la dinàmica de les pràctiques |
Pràctiques clíniques | Realització de les pràctiques en els centres de restauració col.lectiva ofertats |
Atenció personalitzada | Atenció personalitzada de l'alumne per part dels professors responsables osbre el seguiment i realització de les pràctiques |