2013_14
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  NUTRICIÓ COMUNITÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves mixtes
A9
A11
A13
A17
A18
A22
Per avaluar els coneixements teòrics dels temes impartits en classes magistrals o preparats per l'alumne 50%
Proves pràctiques
A9
A22
B2
B4
B5
B7
B10
C2
C4
Capacitat de resolució de casos pràctics, plantejats en les pràctiques(45%)
Es valora l’aprenentatge autònom,i motivació, assistència i puntualitat (5%)
50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

1.- Per poder fer mitjana entre les diferents proves d'avaluació, s'ha d'obtenir com a mínim un 40% de la nota màxima en cada prova. S'aprova amb el 50% de la puntuació màxim possible.

2.- En les activitats avaluatives de les proves i en la revisió d'exàmens no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació.