Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
| A1 |
Nutrició humana |
| A2 |
Dietoteràpia i nutrició artificial. |
| A3 |
Estructura i funció del cos humà. |
| A4 |
Composició d'aliments i matèries primeres. |
| A5 |
Fisiopatologia i patologia nutricional. |
| A6 |
Bioquímica. |
| A7 |
Bases de l'alimentació saludable. |
| A8 |
Dietètica. |
| A9 |
Mètodes de valoració de l'estat nutricional. |
| A10 |
Dietètica. Bases de l'alimentació saludable. |
| A11 |
Epidemiologia nutricional. Consum i hàbits alimentaris en la població. |
| A12 |
Metodologia de l'educació alimentària. |
| A13 |
Sistemes de salut i polítiques alimentàries. |
| A14 |
Higiene personal, productes i processos. |
| A15 |
Toxicologia alimentària. |
| A16 |
Microbiologia i parasitologia dels aliments. |
| A17 |
Identificar els factors que influeixen en la nutrició. |
| A18 |
Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats. |
| A19 |
Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques |
| A20 |
Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica. |
| A21 |
Calcular i establir pautes alimentàries saludables. |
| A22 |
Dissenyar i interpretar enquestes alimentàries. |
| A23 |
Realitzar educació alimentària. |
| A24 |
Planificar i desenvolupar programes de promoció i de prevenció de la salut. |
| A25 |
Desenvolupar la planificació de menús per col•lectivitats. |
| A26 |
Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. |
| A27 |
Gestionar la seguretat alimentària. |
| A28 |
Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. |
| A29 |
Sistemes de qualitat. |
| A30 |
Normalització i legislació alimentària. |
| A31 |
Economia, tècniques de mercat i gestió. |
| A32 |
Gestió mediambiental. |
| A33 |
Deontologia. |
| A34 |
Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. |
| A35 |
Psicologia. |
| A36 |
Alimentació i cultura. |
| A37 |
Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. |
| A38 |
Implementar sistemes de qualitat. |
| A39 |
Realitzar tasques de formació de personal. |
| A40 |
Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris. |
| A41 |
Comprendre les bases teòriques de la bioestadística. |
| A42 |
Interpretar i aplicar proves estadístiques en estudis científics. |
| A43 |
Comprendre l'evolució històrica de l'alimentació i la nutrició. |
| A44 |
identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició. |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
| B1 |
Aprendre a aprendre. |
| B2 |
Resoldre problemes de forma efectiva |
| B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
| B4 |
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. |
| B5 |
Treballar de forma col·laborativa. |
| B6 |
Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social |
| B7 |
Comunicar-se de manera efectiva i amb assertivitat en l'entorn laboral i com a ciutadà |
| B8 |
Sensibilització en política ambiental. |
| B9 |
Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement |
| B10 |
Reconèixer i acceptar que el coneixement científic és canviant. |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |
| C1 |
Dominar en un nivell intermedi una llengua estrangera, preferentment l’anglès. |
| C2 |
Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. |
| C3 |
Gestionar la informació i el coneixement. |
| C4 |
Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |
| C5 |
Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |
| C6 |
Definir i desenvolupar el projecte acadèmic i professional. |