Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
EL VI COM ALIMENT |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | EL VI COM ALIMENT | Codi | 19214206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves mixtes |
|
Examen dels continguts teòrics | 50% | ||||
Proves pràctiques |
|
Treball en profunditat d'un tema | 50% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
S'ha d'obtenir un mínim de 5 sobre 10 en cada prova per fer mitjana. L'avaluació de la segona convocatòria serà la mateixa que a la primera. |