Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
URV- CIUTADANA (Grau) |
Assignatures |
INNOVACIÓ EN EL SECTOR TURÍSTIC |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | INNOVACIÓ EN EL SECTOR TURÍSTIC | Codi | 21204113 | |||||||||||||||
Ensenyament | Cicle | 1r | ||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Tercer | Segon |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Gestió d'Empreses |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | vicente.ortega@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L’objectiu fonamental de l’assignatura es proporcionar a l’alumne les eines bàsiques necessàries per conèixer els processos de decisió en l’empresa tant a nivell estratègic com tàctic i operatiu, en l’àmbit de les operacions i producció. Es dóna una visió general sobre la gestió de projectes i la seva planificació, sempre amb la innovació com a referent clau. Per altra banda, s’introdueixen els conceptes de qualitat i de control de qualitat com eina de Control de Processos. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |