Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS | Codi | 13675241 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Proves mixtes |
- Examen teòric autoavaluatiu consistent en tres preguntes curtes proposades per l’alumnat (50 % de la nota final). - Resolució conjunta del cas pràctic (30 % de la nota final) i informe individual sobre aquest cas (20 % de la nota final). Es farà control d’assistència com a mínim a un 70 % de les sessions. Les 3 activitats és consideren evidències necessàries per superar l’assignatura. Per optar a la reavaluació cal una nota mínima global de 4. |
100% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Avaluació única Per acollir-se a l'avaluació única és obligatòria la resolució conjunta del cas pràctic i una prova escrita de coneixements que consistirà en respondre 4-6 preguntes curtes. La data de la prova serà l'acordada per la Comissió de coordinació del màster. Qui vulgui acollir-se al sistema d'avaluació única haurà de comunicar-ho al professorat i signar un document de compromís com a màxim una setmana desprès de l'inici de classes. Si l'alumne no supera l'avaluació única podrà optar a la reavaluació. |