Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 13675249 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1. Introducció. |
Concepte d’aliment. Components dels aliments. Classificacions. |
Tema 2. Carns i derivats càrnics. |
Composició química . Valor nutritiu. |
Tema 3. Peix , marisc i productes deivats. |
Classificació, composició i valor nutritiu. |
Tema 4. Ous i derivats. |
Composició i valor nutritiu. |
Tema 5. Llet i derivats làctis. |
Composició. Valor nutritiu. |
Tema 6. Olis i greixos comestibles. |
Composició química, propietats i valor nutritiu. |
Tema 7. Cereals i derivats. |
Tipus de cereals de consum. Composició i valor nutritiu. Pa i pastes alimentoses. Composició i valor nutritiu. |
Tema 8. Lleguminoses, tubèrculs i derivats. |
Composició i valor nutritiu. |
Tema 9. Hortalisses i verdures. |
Composició i valor nutritiu. |
Tema 10. Fruites. |
Composició i valor nutritiu. Fruits secs. Composició i valor nutritiu. Derivats de fruita. Composició i valor nutritiu. |
Tema 11. Edulcorants naturals i derivats. |
|
Tema 12. Begudes alcohòliques. | Composició i valor nutritiu. |