Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 14224101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | Únic segon quad. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
Presentació en grup o individual d'un o mes temes d'aliments. Presentació d'una memòria escrita i una presentació oral. | 30 % | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Una prova escrita de preguntes curtes o tipus test S'ha de obtenir un mínim d'un 3.9 per fer mitjana. |
50 % | ||||||
Proves pràctiques |
|
S'avaluaran els coneixemetns adquirits a les pràctiques de laboratori mitjançnat la redacció d'una memòria de les pràctiques on es discuteixin tant la metodologia com els resultats obtinguts | 20 % | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assistència a les pràctiques de laboratori és obligatòria per aprovar l'assignatura. La presentació del treball i la seva defensa oral es obligatòria per aprovar l'assignatura. La segona convocatòria consistira en una única prova final que inclourà tots els continguts teòrics i pràctics i també els continguts que s'han presentat en els treballs. No es tindrà en compte la nota de pràctiques ni la del treball |