Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS | Codi | 19052224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer els diferents tipus d'aliments i la seva composició | A4 |
B1 B3 B10 |
|
Coneixer els nous aliments i valorar la seva necessitat en el món actual | A23 A27 |
B1 B3 B5 B6 B8 B10 |
C1 C2 C5 |
Comprendre que és la seguretat alimentària i prendre consciència de la seva importància | A27 |
B1 B3 |
C2 |
Analitzar aliments | A7 A11 A13 |
B1 B3 B6 |
C5 |