Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Codi | 19214118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Laboratori, Mas dels frares , dues sortides a visites, i informe de practiques amb el tiratge com a base del mateix | 24% | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Examen final i examen pràctic (cas pràctic) | 52% | ||||||
Altres | Assistència |
24% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Es valorarà l'assistencia als tastos que es fan periòdicament durant la tercera hora de classe. La segona convocatòria serà un examen final amb preguntes curtes i algún problema.
El professor podrà establir a la Guia Docent aquelles mesures que consideri oportunes per al bon desenvolupament de les activitats avaluatives. Les mesures podrien incloure limitacions pel que fa a l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves i seran d'obligat compliment per part de l'estudiantat (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster). |