Enologia (2010) |
Assignatures |
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19605220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
7 | 21 | 28 | |||||
Seminaris |
|
8 | 20 | 28 | |||||
Fòrums de discussió |
|
3 | 3 | 6 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
2 | 8 | 10 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves mixtes |
|
1 | 1 | 2 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |