Enologia (2010) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE VINS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINS | Codi | 19605221 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicació de l'assignatura, els temes a impartir i càlcul d'avaluació de l'alumne. |
Sessió Magistral | Explicació dels diferents temes del programa de l'assignatura. |
Presentacions / exposicions | Cada alumne haurà de preparar una presentació sobre un tipus d'elaboració de vi del mon. |
Atenció personalitzada | Resolució de dubtes. |