Enologia (2010) |
Assignatures |
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS | Codi | 19605227 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
Comú | ||
AC2 | Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi. | |
Professionalitzador | ||
Recerca | ||
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Comú | ||
BC4 | Resoldre problemes de manera efectiva. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
Comú | ||
CC2 | Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |