Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
TRACTAMENT I ANÀLISI DE DADES EN VI I ALIMENTS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | TRACTAMENT I ANÀLISI DE DADES EN VI I ALIMENTS | Codi | 20214213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Introducció. Documentació de referència | |
Paràmetres de qualitat en anàlisi química | Exactitud: veracitat i precisió Selectivitat Sensibilitat Límits de detecció i quantificació Linealitat Robustesa |
Validació de mètodes analítics | Validació interna Validació externa: exercicis interlaboratori |
Càlcul de la incertesa de resultats analítics | |
Estadística bàsica per al laboratori d'anàlisi | Proves d'hipòtesi Anàlisi de la variància Regressió lineal |
Introducció al tractament i anàlisi de dades multivariants |