Grado de Bioquímica y Biología Molecular (2009) |
Asignaturas |
BIOQUÍMICA DE LOS ALIMENTOS |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2014_15 |
Asignatura | BIOQUÍMICA DE LOS ALIMENTOS | Código | 13214204 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Presentació de l'assignatura, activitats i avaluació |
Sesión magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Seminarios | Debats sobre un tema definit. Presentacions orals per grups dels temes escollits. |
Atención personalizada | Resposta personalitzada als alumnes sobre assumptes sorgits durant el curs. |