DADES IDENTIFICATIVES
2014_15
Assignatura (*)
INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES
Codi
13675225
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
AN
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica
mariacinta.blade@urv.cat angels.franch@urv.cat cristina.castellote@urv.cat margarida.castell@urv.cat
Professors/es
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA FRANCH MASFERRER, ANGELS CASTELLOTE BARGALLÓ, CRISTINA CASTELL ESCUER, MARGARIDA
Web
http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePDInfes?curs=2014&assig=569302&ens=M0507&recurs=pladocent&n2=1&idioma=CAT
Descripció general i informació rellevant
Assignatura impartida des de la UB. Estudi de les principals intoleràncies alimentàries i reaccions al·lergèniques a components alimentaris.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent