Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||
Sessió Magistral |
|
Proves objectives de tipus test i/o preguntes curtes | 50% | ||||||||
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes |
|
Presentació del seu propi pla d’Empresa de forma oral i escrita. Es valora la comunicació assertiva, la puntualitat, la participació i actitud envers els altres |
45% 5% |
||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
1.- Per poder fer mitjana entre les diferents proves d'avaluació, s'ha d'obtenir com a mínim un 40% de la nota màxima en cada prova. S'aprova amb el 50% de la puntuació màxima possible. 2.- En les activitats avaluadores de les proves i en la revisió d'exàmens no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. 3-L'incompliment de les normes generals en les proves d'avaluació comportarà la no avaluació en les 2 convocatòries del curs. |