2014_15
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A31
Proves objectives de tipus test i/o preguntes curtes 50%
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes
A31
B2
B4
B5
B9
C2
C4
Presentació del seu propi pla d’Empresa de forma oral i escrita.


Es valora la comunicació assertiva, la puntualitat, la participació i actitud envers els altres
45%


5%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

1.- Per poder fer mitjana entre les diferents proves d'avaluació, s'ha d'obtenir com a mínim un 40% de la nota màxima en cada prova. S'aprova amb el 50% de la puntuació màxima possible.

2.- En les activitats avaluadores de les proves i en la revisió d'exàmens no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor.

3-L'incompliment de les normes generals en les proves d'avaluació comportarà la no avaluació en les 2 convocatòries del curs.