2014_15
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  EPIDEMIOLOGIA NUTRICIONAL I METODOLOGIA DE LA RECERCA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A9
A11
A17
A18
A22
Proves objectives de tipus test i/o preguntes curtes per avaluar els coneixements sobre les classes teòriques i pràctiques 50%
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes
A9
A11
A17
A18
A22
B2
B3
B4
B5
B7
B9
C4
Resolució de problemes.Capacitat de resolució de casos pràctics, plantejats en les pràctiques (45%)
Es valora l’aprenentatge autònom,i motivació, assistència i puntualitat (5%)
50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per poder fer mitjana entre les diferents proves d'avaluació, s'ha d'obtenir com a mínim un 40% de la nota màxima en cada prova. S'aprova amb el 50% de la puntuació màxim possible.

En les activitats avaluatives de les proves i en la revisió d'exàmens no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació.

L'incompliment de les normes generals en les proves d'avaluació comportarà la no avaluació en les 2 convocatòries del curs