Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
FITOTERÀPIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | FITOTERÀPIA | Codi | 14224210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A13 | Sistemes de salut i polítiques alimentàries. | |
A17 | Identificar els factors que influeixen en la nutrició. | |
A37 | Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. | |
A44 | identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
B5 | Treballar de forma col·laborativa. | |
B6 | Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social | |
B9 | Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement | |
B10 | Reconèixer i acceptar que el coneixement científic és canviant. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. | |
C5 | Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |