Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
NUTRICIÓ EN SITUACIONS D'EMERGÈNCIA I COOPERACIÓ |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | NUTRICIÓ EN SITUACIONS D'EMERGÈNCIA I COOPERACIÓ | Codi | 14224212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||
Sessió Magistral |
|
Examen escrit | 50% | ||||||||
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes |
|
Realitzar informes grupals i individuals de les sessions pràctiques Ressolució d'un cas pràctic Es valorarà la comunicació assertiva, la puntualitat, la participació i el comportament i actitud cap als altres (5%) |
50% | ||||||||
Altres | Es valora la comunicació assertiva, la puntualitat , la participació i l'actitut, |
5% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
En les proves objectives s'ha d'obtenir com a mínim 4 punts dels 5 possibles per fer promig amb la part pràctica i seminaris. S'aprova amb el 50% del màxim possible. En les activitats avaluatives de les proves i en la revisió d'exàmens no està permés l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació. |