Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A4 |
Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments | |
A16 |
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments | |
A28 |
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats | |
A30 |
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats | |
A34 |
Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments | |
A43 |
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció industrial d'aliments Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià | |
B3 |
Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció industrial d'aliments Aprendre quines són les diferents tècniques de manipulació genètica dels microorganismes, per tal que aquests adquireixen la capacitat de produir nous productes, o que permetin oferir nous serveis | |
B9 |
Aprendre quines són les diferents tècniques de manipulació genètica dels microorganismes, per tal que aquests adquireixen la capacitat de produir nous productes, o que permetin oferir nous serveis | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C3 |
Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient | |
C5 |
Mostra respecte pels drets fonamentals i d'igualtat entre homes i dones |