2014_15
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS FERMENTATS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A4 Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià
Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments
 A16 Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià
Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments
 A28 Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
 A30 Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
 A34 Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments
 A43 Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció industrial d'aliments
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià
 B3 Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció industrial d'aliments
Aprendre quines són les diferents tècniques de manipulació genètica dels microorganismes, per tal que aquests adquireixen la capacitat de produir nous productes, o que permetin oferir nous serveis
 B9 Aprendre quines són les diferents tècniques de manipulació genètica dels microorganismes, per tal que aquests adquireixen la capacitat de produir nous productes, o que permetin oferir nous serveis
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
 C5 Mostra respecte pels drets fonamentals i d'igualtat entre homes i dones