Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | VITICULTURA | Codi | 19214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts de l'assignatura |
Pràctiques de camp/sortides | Observar in situ els diferents casos que s'han explicat a l'aula (tipus d'emparrats, poda, plantacions, etc) a la finca de URV o visites vinyes empreses |
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària | Els seminaris/ fòrums es realitzen a l'aula |
Presentacions / exposicions | Debats i fòrums amb interpretacions sobre el temari de classe |
Treballs | |
Atenció personalitzada | Consultes sobre treball d'una plantació de vinya |