Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CERVESERA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | TECNOLOGIA CERVESERA | Codi | 19625218 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
50 % | |||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
10 % | |||||
Proves mixtes |
|
40 % | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |