Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20214108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
BLOC 1. LLIÇÓ 1 PRODUCCIÓ ANIMAL O ZOOTÈCNIA LLIÇÓ 2 LA REPRODUCCIÓ LLIÇÓ 3 L’ALIMENTACIÓ LLIÇÓ 4 CREIXEMENT I DESENVOLUPAMENT ANIMAL LLIÇÓ 5 SANITAT ANIMAL |
1.1. DEFINICIÓ 1.2. HISTÒRIA DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL O ZOOTÈCNIA 1.3. DISCIPLINES RELACIONADES 1.4. BASES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL 2.1. CARACTERÍSTIQUES REPRODUCTIVES 2.2. ESTRATÈGIES REPRODUCTIVES 2.3. MILLORA GENÈTICA 3.1. L’APARELL DIGESTIU 3.2. CLASSIFICACIÓ DELS ALIMENTS 3.3. LA MILLOR DIETA 4.1. CREIXEMENT COMPENSATORI 4.2. FACTORS QUE AFECTEN AL CREIXEMENT 5.1. FACTORS CAUSANTS DE MALALTIES 5.2. PREVENCIÓ I TRACTAMENT |
BLOC 2 1. SISTEMES DE PRODUCCIÓ ANIMAL. GENERALITATS 2. QUALITAT: QUALITAT DE LA CARN, DE LA LLET I DE LA MEL Traçabilitat. 3. INTAL·LACIONS RAMADERES Generalitats, materials, de construcció, 4. LEGALITZACIÓ I NORMATIVA D'EXPLOTACIONS RAMADERES 5. EXPLOTACIONS RAMADERES ECOLÓGIQUES 6. PRODUCCIÓ INDUSTRIAL DE LA CARN 7. HELICULTURA, PISCICULTURA, APICULTURA |