Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
PROTECCIÓ DE CULTIUS |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | PROTECCIÓ DE CULTIUS | Codi | 20214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Atenció als alumnes fora de les hores de classe, mitjançant entrevista personal presencial (despatx nº 120, departament de bioquímica i biotecnologia) o via correu electrònic (mireia.giralt@urv.cat), prèvia cita per correu electrònic o telèfon (977558797). |