2014_15
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ I
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A3
A6
A17
A36
Valoració dels continguts desenvolupats en cada àrea docent. 20%
Supòsits pràctics/ estudi de casos
B1
B2
B4
B5
B9
C2
Cada àrea docent realitzarà una valoració del treball autònom i col·laboratiu dels alumnes, així com de la seva participació en cada sessió programada. 20%
Proves mixtes
A3
A6
A17
A36
B9
C4
Avaluació de la capacitat d'integrar els conceptes treballats en les diferents sessions de l'assignatura. 60%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Cada àrea docent (Bioquímica, Fisiologia, Biologia, Fonaments de Nutrició i Antropologia) avaluarà la seva part de supòsits pràctics i seminaris de forma independent de la resta d'àrees. Per aquesta part de l'assignatura (40% del total de la nota), es farà promig entre les cinc àrees docents si es supera el 60% corresponent a cadascuna d'elles. La prova mixta (preguntes sobre els continguts treballats en les diferents àrees docents i que suposen el 60% restant del total de la nota), s'haurà de superar amb una nota superior a 4 punts sobre 10 per a poder fer promig amb la nota obtinguda en la part de supòsits pràctics-seminaris.

Excepcions:

- ${1}iSupòsits pràctics-seminaris:${1}i en cas de que no es superi el 60% corresponent a l'avaluació feta per cada àrea docent, l'alumne haurà de recuperar únicament la/les parts suspeses en 2a convocatòria. Si en aquesta situació l'alumne supera la prova mixta (5 punts sobre 10), la nota obtinguda en aquesta prova es guardarà en 2a convocatòria per a fer promig.

- ${1}iProva mixta:${1}i en cas de que no es superi la prova (4 punts sobre 10), l'alumne l'haurà de recuperar aquesta part en 2a convocatòria. Si en aquesta situació l'alumne supera la part de supòsits pràctics-seminaris, la nota obtinguda en aquesta parts es guardarà en 2a convocatòria per a fer promig.