Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
OPERACIONS BÀSIQUES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES | Codi | 19214121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Assistència obligatòria Prova escrita Informe de pràctiques |
30% | |||||||||
Proves mixtes |
|
3 proves escrites durant el curs | 60% | |||||||||
Altres | Entrega de problemes i activitats durant el curs (5 mínim) |
10% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per fer la ponderació de la nota final s'ha de treure un mínim de 3.5 en les 3 proves. També a l'examen de pràctiques la nota mínima per a ponderar ha de ser de 3.5 La segona convocatòria consistirà en un exàmen final, mantindran les notes de pràctiques i altres Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells alectrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. ${1}iLa realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. ${1}i |