Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS | Codi | 19214204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||
Sessió Magistral |
|
Col.loqui dels coneixements adquirits en cada tema. S'avaluaran les respostes que doni l'alumne a les preguntes que es faran al final de cada bloc temàtic. |
60% | |||||||
Seminaris |
|
Col.loqui dels coneixements adquirits en cada bloc temàtic. S'avaluaran les respostes que doni l'alumne a les preguntes que es faran al final de cada seminari. |
40% | |||||||
Altres | L'assistència a les classes Magistrals i Seminaris és obligatòria. Es permet una sola absència, i s'ha de justificar. |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Si un alumne no supera els requisists avaluats en la primera convocatòria, se l'avaluarà amb un examen oral en segona convocatòria. |