Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BEGUDES FERMENTADES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||||
Sessió Magistral |
|
6 | 24 | 30 | |||||||
Seminaris |
|
6 | 9 | 15 | |||||||
Presentacions / exposicions |
|
4 | 20 | 24 | |||||||
Fòrums de discussió |
|
1 | 3 | 4 | |||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||||
Proves objectives de tipus test |
|
1 | 1 | 2 | |||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |