Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS | Codi | 19625207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Identificar els diferents subproductes que es poden elaborar a partir del procès de producció dels vins. Distingir els sistemes de destil·lació, així com els tipus de destil·lats i els mètodes de producció a apartir del vi. | |
A2 |
Identificar els diferents tipus de vinagre així com els mètodes de producció i les accions que es poden realitzar per a optimitzar el procès | |
A3 |
Identificar els diferents tipus de vinagre així com els mètodes de producció i les accions que es poden realitzar per a optimitzar el procès | |
A9 |
Utilitzar de forma crítica la informació disponible sobre l'elaboració de vinagres i destil·lats | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |