Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS | Codi | 19625207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Sessió Magistral |
|
12 | 36 | 48 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
2 | 8 | 10 | ||||||
Seminaris |
|
4 | 10 | 14 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Proves mixtes |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |