Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CERVESERA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | TECNOLOGIA CERVESERA | Codi | 19625218 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Conèixer els diversos processos tecnològics propis de l'elaboració de la malta i la cervesa. Saber utilitzar els equips necessaris per a l'elaboració i l'envasat de la cervesa. Distingir els diferents tipus d'envasats disponibles en l'elaboració de cervesa, així com els avantatges i inconvenients de cadascún d'ells. | |
A2 |
Reconèixer les característiques que distingeixen els diferents tipus de cervesa. | |
A6 |
Distingir els diferents tipus d'envasats disponibles en l'elaboració de cervesa, així com els avantatges i inconvenients de cadascún d'ells. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |