Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 | ||||||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | ||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN conv. única |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | albert.mas@urv.cat francisco.lopez@urv.cat jose.cano@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat albertomiguel.stchigel@urv.cat jmcanals@urv.cat gemma.beltran@urv.cat nicolasrozes@urv.cat dania.garcias@urv.cat joaquin.bautista@urv.cat |
||||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | |||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |