Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Assignatures |
QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | Codi | 20214125 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat jaume.giralt@urv.cat carme.guell@urv.cat miriam.lampreave@urv.cat olga.busto@urv.cat cristina.reguant@urv.cat carolina.benito@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En aquesta assignatura s'estableixen les guies de treball que s'han de seguir per implementar un sistema de qualitat en una indústria alimentària, des de la definició dels paràmetres analítics del producte, fins a la seva certificació, incloent els aspectes de seguretat i preservació del medi ambient que ha de tenir presents qualsevol indústria del sector alimentari. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |