Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
URV- CIUTADANA (Grau) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS | Codi | 13214207 | ||||
Ensenyament | Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'asignatura |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts teòrics de l'assignatura |
Debats | Debats sobre temes diversos relacionats amb el contingut de l'assignatura. |
Atenció personalitzada | Atenció individualitzada de l'alumnat sobre aspectes/ dubtes sorgits durant el curs |