URV- CIUTADANA (Grau) |
Asignaturas |
BIOQUÍMICA CULINARIA |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2015_16 |
Asignatura | BIOQUÍMICA CULINARIA | Código | 13214209 | ||||
Titulación | Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | |||
3 | Optativa | 1Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | La introducció de l’assignatura es realitzarà durant la primera hora de classe i consistirà en una presentació del temari, presentant la metodologia que s’utilitzarà per a la seva docència i la seva contextualització en el grau. |
Sesión magistral | Exposició dels continguts teòrics de cada tema. |
Seminarios | Discussió i aprofundiment dels continguts de l'assignatura. |
Atención personalizada | Atenció a qualsevol qüestió plantejada per l'alumnat |