Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ II |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ II | Codi | 14224109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Planas M; Pérez-Portabella C, Fisiopatología aplicada a la nutrición, , Mayo, 2004 Falguera M, Història clínica: una guia pràctica, , Universitat de Lleida, 2000 |
1. Fundamentos de valoración nutricional y composición corporal, DH de Girolami. 2. Kathleen Mahan L, Escott-Stump, S. Krause's Food, Nutrition & Diet Therapy. 12th Ed. Mc Graw Hill.Philadelphia, 2008. 3. Mataix-Verdú J. Nutrición y Alimentación Humana 2. Ergón 2009. 4. Gil A. Tratado de Nutrición. Tomo I, II, III, IV. Madrid, 2010. 5. Nutrición y dietética clínica. Salas-Salvadó J y cols. Elseiver, 2009 6. Shils ME, Olson JA, Shike M, Ross C. Nutricion en Salud y Enfermedad. Ed. Mc Graw Hill. 1999 7. Medicina Preventiva y Salud Pública (10ª edición). Piédrola Gil et al. (eds). Barcelona: Masson S.A.,2001 8. Longo, D.; Fauci, A.; Kasper, D.; Hauser, S.; Jameson, J.; Loscalzo, J.(eds.). Harrison principios de medicina interna. 18a ed. McGraw-Hill Interamericana, [2011] (Publication Date:July 21, 2011). 9. Rozman, C. Cardellach, F. (eds). Medicina interna. Farreras/Rozman. 17a ed. Madrid [Spain]: Elsevier cop., 2012.
|
|
Complementària | |