Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
QUÍMICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | QUÍMICA | Codi | 19214003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Formació bàsica | Primer | AN |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Es realitzaran 3 proves parcials de preguntes curtes. Per optar a superar aquest bloc per parcials, cal una nota mitjana mínima de 4 en el conjunt de les dues primeres proves, i una nota mínima de 3 en la tercera prova. Per poder aprovar l'assignatura, cal una nota mínima global de 4.5 en aquest bloc. Està prohibit l’ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves escrites. |
75% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
A la segona convocatòria només es podran recuperar les qualificacions corresponents a les proves escrites, mantenint les notes de les pràctiques al laboratori (si s'ha aprovat aquesta part de l'assignatura). Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |