Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19214120 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | Introducció a les normes bàsiques de manipulació de microorganismes. |
Sessió Magistral | Desenvolupament del contingut teòric de l'assignatura. |
Seminaris | Treball en profunditat d'un tema (monogràfic). Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals. |
Atenció personalitzada | Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura |