Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19224005 | ESTADÍSTICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224007 | FÍSICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224001 | FONAMENTS DE BIOLOGIA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224006 | MATEMÀTIQUES | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224008 | QUÍMICA I | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224003 | BIOLOGIA CEL.LULAR I GENÈTICA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224010 | BIOQUÍMICA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224002 | FISIOLOGIA VEGETAL I PRÀCTIQUES DE BIOLOGIA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224004 | MICROBIOLOGIA GENERAL | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224009 | QUÍMICA II | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
Segon Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19224104 | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224107 | ANÀLISI SENSORIAL I | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224105 | EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224106 | ENOLOGIA GENERAL I | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224102 | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224101 | OPERACIONS BÀSIQUES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224103 | QUÍMICA ENOLÒGICA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224111 | AMPELOGRAFIA | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224110 | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19224113 | ANÀLISI SENSORIAL II | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224108 | ECONOMIA I MÀRQUETING VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19224109 | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19224112 | VITICULTURA I | 2Q |
Obligatòria | 6 | |