2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Presentacions / exposicions
A1
A5
B3
Sintesi presentació
Habilitat comunicació
Resposta preguntes
40%
Proves de desenvolupament
A1
A5
B3
C2
Una prova de desenvolupament que avaluarà la Metodologia i la
Precissió resultats
50%
Altres  

Visites a cellers per veure i conèixer equipaments d'elaboració del vi

10%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assignatura té convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.