Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 13675249 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
ASTIASARÁN, I. i MARTÍNEZ, A., Alimentos: Composición y propiedades, McGraw-Hill Interamericana, 2000 BELITZ, H.D: GROSH, W.; SCHIEBERLE P., Química de los alimentos, Acribia, 2011 BELLO, J., Calidad de vida, alimentos y salud Humana: Fundamentos científicos, Díaz de Santos, 2005 CENZANO, I.; MADRID, A.; VICENTE, J.M., Nuevo manual de industrias alimentarias, Mundi-prensa, 1993 Gil, A., Tratado de Nutrición. Composición y calidad nutritiva de los Alimentos. Volumen II, Médica Panamericana, 2010 2ª Edición KUKLINSKI, C., Nutrición y bromatología , Omega, 2003 MATAIX, J., Nutrición y alimentación humana. Volumen I, Ergón, 2ª Edición. 2009 ORDOÑEZ, J. A. I Col. , Tecnología de los alimentos. Volumen II, Síntesis, 1998 POTTER, N.N.; HOTCHKISS, J.H., Ciencia de los alimentos, Acribia, 1999 RANKEN. M D, Manual de industrias de los alimentos, Acribia, 1993 VOLLMER, G. i Col., Elementos de bromatología descriptiva, Acribia, 1999 |
Complementària | |