2015_16
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A4
A7
A34
B3
B4
C3
Assigant a les classes teòriques hi haurà tasques de recerca individual 30%
Seminaris
A7
B3
B4
C3
Els seminaris tindran tasques assignades de caràcter individual 10%
Pràctiques a laboratoris
A4
A34
B5
El conjunt de pràctiques compren uns testos i l'avaluació d'un informe sobre les pràctiques 20%
Debats
A4
A7
B4
C3
Presentació en grup o individual d'un o mes temes d'aliments. Presentació d'una memòria escrita i una presentació oral. 10%
Treballs
A4
A7
A34
B3
B5
C3
es farà un treball en el sí d'un grup 30%
Proves objectives de preguntes curtes
proves tipus test de recollida d'informació sobre els coneixements previs de l'alumne
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de laboratori és obligatòria per aprovar l'assignatura.

L'assignatura s'avalua de forma contínua, no hi haurà examen final. Abans de la primera convocatòria es donaran notes finals i la data de primera convocatòria servirà per revissió de qualificacions.

A la segona convocatòria es donarà l'oportunitat de fer una prova escrita que avaluarà tot el contingut teòric i pràctic de l'assigantura en cas d'haver suspès l'avaluació continua (o de no haver-se presentat). No es tindrà en compte la nota de pràctiques ni la del treball.