Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
URV- CIUTADANA (Grau) |
Assignatures |
HISTÒRIA I ANTROPOLOGIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | HISTÒRIA I ANTROPOLOGIA | Codi | 14224120 | ||||
Ensenyament | Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
· Contreras J., Gracia M., 2005. Alimentación y Cultura. Perspectivas antropológicas. Ed. Ariel. · Germov J, Williams L. A., 1999. Sociology of food and nutrition. The Social Appetite . Ed. Oxford University Press. UK · Harris M., 1985. Bueno para comer. Ed. Alianza (España). · Serra Majem L, Aranceta Bartrina J., 2006. Nutrición y Salud Pública . 2ª Edición. Ed. Masson. Barcelona. . Jordi Salas-Salvado (Editor), Pilar Garcia-Lorda (Editor), Jose M. Sanchez Ripolles (Editor). La alimentacion y la nutricion a traves de la historia (Spanish Edition). Publisher: Editorial Glosa, S.L. ISBN: 8474292573 Edition: Hardcover; 2005-12-01
|
|
Complementària | |