Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
EL VI COM ALIMENT |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | EL VI COM ALIMENT | Codi | 19214206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A15 | Ser capaç de participar al conjunt de les activitats dintre una empresa de productes derivats de la vinya o del vi, o altres begudes fermentades. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |